Mayıs Ayı Etkinliklerimiz

lundi 18 juin 2012

Arkeolog Olduk..

GSA sınıfı Barbapapalar olarak Arkeoloji konumuzla ilgili olarak Demir arkadaşımız sınıfımıza hepimizin dikkatini çeken, çok ilginç bir etkinlik getirdi. Konumuzla ilgili olarak, özel bir tür renkli alçının içine yerleştirilmiş dinozor iskeleti bölümleri vardı. Öncelikle iskelet bölümlerine ulaşmamız için (...)

vendredi 8 juin 2012
par  arşiv, azbiye, esray, gokce, tanya

Bir Uğurböceği Olsaydın Kime Şans Getirmek İsterdin ? Neden ?

Öğrencilerimize sorduk : "Bir Uğurböceği Olsaydın Kime Şans Getirmek İsterdin ? Neden ?". İşte öğrencilerimizin cevapları ;
MSA
Ayşe KULLE : Mina’ya şans gertirmek isterdim. Çünkü onu çok seviyorum
Lal CENGİZ : Mina’ya çünkü onu seviyorum.
Elif KARSU : Annem’e çünkü onu çok seviyorum.
Bulut TEKİNŞEN : Sarp’a (...)

lundi 4 juin 2012
par  esray

GS-B FİL’LER SUNUMU