Galerie d’Art - Sanat Galerisi

Dans la Galérie d’Art, vous pouvez découvrir les photos de nos élèves durant les cours des activités en classe.

"Sanat Galerisi" bölümünde, çocuklarımızın etkinlik saatlerinde yaptıkları aktivitelerle ilgili fotoğraflar bulunmaktadır.

vendredi 3 mai 2013
par  gokce

"Su" konulu resim yarışması

Geçtiğimiz günlerde Işık Okulları’nın düzenlemiş olduğu ‘SU’ temalı resim yarışmasında okulumuz dereceye girerek GSC sınıfı öğrencilerinden ;
Efe BALİ başarı ödülü olarak bisiklet,
Ömer BAYSAL
Efe SERT ve
Nil TULGAN ise Mansiyon ödülü almışlardır. Gelecekte daha nice başarılara imza atmalarını (...)