Mart Ayı Etkinliklerimiz

jeudi 5 avril 2012

Büyüyen fasülyelerimiz...

MS B sınıfı olarak yaptığımız çalışmada öğrencilerimiz getirdikleri pet şişeleri süslediler daha sonra fasülyelerini ve pamuklarını koydular ve bir miktar su eklediler. Her sabah okula geldiklerinde fasülyedeki değişimleri gözlemlediler.

vendredi 30 mars 2012

Barbapapa Sınıfının Çiçekleri Büyüdü

Barbapapa’lar olarak bu aralar çok mutluyuz, çünkü bundan yaklaşık 1 ay önce diktiğimiz çiçeklerimiz filizlenmeye hatta bazıları oldukça büyümeye başladılar. Her gün farklı arkadaşlarımız çiçekleri özenle suladı. Çiçeklerimiz toprak ve güneş ihtiyaçlarını da karşıladıkları için aradan geçen zaman içinde önce (...)

mercredi 28 mars 2012
par  esray

ELMER’LERİN UZAY YOLCULUĞU

GS-B Sınıfı olarak geçtiğimiz hafta uzay konusunu işledik. Öncelikle gökyüzü ve uzay ile ilgili eğlenceli bir sohbet ettik ve grup çalışmamıza başladık. Gezegenleri ve uzaya çıkan astronotlarımızı önce boyadık ardından kestik. Siyah pastel ile kraft kağıdımızı boyadık ve üzerine çalışmalarımızı yerleştirip uzay (...)

mercredi 28 mars 2012
par  arşiv, azbiye, esray, gokce, tanya

Bir uçurtma olsaydın nereye uçmak isterdin ?

Öğrencilerimize ayın sorusunu sorduk : "Bir uçurtma olsaydın nereye uçmak isterdin ?"
MSA
Cenk TİMURALP : Eskişehir’e uçmak isterdim.
Elif KARSU : Parka uçmak isterdim.
Çağan OLCAY : Yukarlara uçmak isterdim.
Yiğit ALTUN : Duvara doğru uçmak isterdim.
Özde GÜL : Oyun parkına uçmak isterdim.
Lal CENGİZ (...)

mardi 27 mars 2012

BÜYÜYEN BİTKİLER

Bitkiler temamızı işlerken sınıfımız için bazı bitkiler dikmiştik. Bitkilerin büyümesi için su, hava ve toprak gerektiğini öğrenmiştik bir de tabiiki zaman. İşte geçen bu zaman içinde hergün farklı bir görevli bitkilerimizi suladı ve biz de artık minik filizleri görmeye başladık. Artık ektiğimiz domateslerin büyüyüp (...)