Subat Ayı Etkinliklerimiz

lundi 27 février 2012

SEVİMLİ PENGUENLER

MSB Sınıfı olarak Penguenler ile ilgili bir Proje çalışması yaptık. Öğrencilerimizin bilgilerini pekiştirmek amacıyla yapılan bu çalışmadan ortaya çok sevimli penguenler çıktı.

lundi 27 février 2012
par  tanya

müzik eşliğinde dans çalışmamız

Bu haftaki dans dersimizde öğrenmiş olduğumuz hareketleri müzik eşliğinde tekrarladık. Ne kadar çok şey öğrenmişiz ? Her zaman olduğu gibi istekle çalışmalarımızı tamamladık.

vendredi 24 février 2012

ZOOLOJİ MÜZESİ

MS A ve MS B sınıfı öğrencileri İstanbul Üniversitesi bünyesinde bulunan Zooloji Müzesine giderek. Hayvanlar ile ilgili gözlemlerde bulundular. Etkinlik sırasında öğrenciler merak ettikleri soruları sordular. Öğrencilerimizin en çok ilgisini çeken ; hayvanların iskeletleri (...)

jeudi 23 février 2012