Activités 2010-2011

mardi 10 janvier 2012
par  esray

GS-B ELMER SINIFI AİLE KATILIMI

Geçen hafta aile katılımımızda yeni misafirlerimiz vardı.Defne Akkan arkadaşımızin annesi Jülide Hanım sınıfımıza misafir oldu.Jülide Hanım bizlere hazırladığı eglenceli ve merakla izlediğimiz deneyler yaptırdı.Mikroskop ile tüm çocuklara çeşitli hayvanları inceleme fırsatı verdi.
İkinci misafirimiz Nerses Boztaş (...)

mercredi 4 janvier 2012
par  gokce

Bowling Oyunu

Geçtiğimiz hafta MSA Sınıfı aile katılım etkinliklerimiz kapsamında Çağan’ın annesi Aysun hanım ve babası Osman bey ile keyifli bir etkinlik yaptık. Spor salonumuza çıkarak önce Aysun hanım bowling oyununu nasıl oynamaları gerektiğini çocuklara anlattı. Daha sonra da Osman bey çocuklara uygulamalı bir şekilde (...)

mercredi 4 janvier 2012
par  gokce

Yılbaşı Magnetleri

MSA sınıfı öğrencilerinden Dafne KOHEN’in annesi Merve Hanım sınıfımıza gelerek çocuklarla birlikte yeni yıl magnetleri hazırladı. Dolapların üzerini süsleyecek bu harika magnetler çok göz alıcıydı. Velimize bu pırıltılı etkinlik için teşekkür (...)

mercredi 28 décembre 2011
par  archive

Les GS A cuisinent pour Noël

Pour Noël, nous avons fait du pain d’épices comme dans l’album que nous avons lu en classe. Le pain d’épices est une spécialité cuisinée dans certaines régions de France au moment de Noël. Surtout ne pas oublier le miel et les différentes épices : gingembre, clou de girofle, cannelle, ...
Nous avons (...)

mardi 21 juin 2011
par  archive, archive, tania

Toute l’école est allée au jardin français de Tarabya

Vendredi 10 juin, tous les enfants de l’école sont allés en sortie (en français) au jardin français de Tarabya.
Nous avons observé la nature (les arbres, les fleurs, les plantes...) puis nous avons fait des oeuvres d’art éphémères (Landart).
Nous avons aussi profité du beau temps pour faire un (...)