Ocak Ayı Etkinliklerimiz

vendredi 12 décembre 2014

Kaşık Kuklalarımız

Aile katılımlı etkinlikler kapsamında GSB sınıfı öğrencimiz Elif Pakel’in annesi Funda hanım sınıfımızı ziyarete gelerek bizlere sevimli kaşık kuklalar yaptırdı. Plastik kaşık, kağıt kek kalıpları ve renkli kağıtlar kullanarak birbirinden şirin kuklalar hazırladık. Çocukların çok hoşuna giden bu etkinlik için (...)

mardi 18 novembre 2014

Belgrad Ormanı Gezimiz

Geçtiğimiz hafta cuma günü tüm NDS anaokulu olarak bir orman gezisi düzenledik. Doğadaki farklılıklar hakkında biraz gözlem yaptık. Yaprakların nasıl renk değiştirdiğini gördük ve adete yaprak yağmuruna yakalandık. Her çocuk evden getirdiği poşetini, daha sonraki sınıfta yapacağımız çalışmalarda kullanmak üzere (...)

mardi 18 novembre 2014
par  gokce

Ormanda Sincaplar Gezer iken..

GSA ve GSB sınıfı olarak "sonbahar" temamız kapsamında grup sohbeti yaptık etrafımızdaki değişiklikleri gözlemledik. Ve gözlem yaparken sincaplarında mevsim değişikliklerinde ne denli hızlı çalıştıklarını fark ettik. Ağaçta bulunan ve yere dökülen meşe palamutlarını toplayıp kış boyunca kendilerine yiyecek (...)

lundi 30 janvier 2012

Mucitler ve İcatları

GSA-GSB ve GSC Sınıfları ile birlikte icatlar ve keşifler temamızla ilgili olarak,her sınıf artık materyallerle kendi robotlarını yaptılar.Öğretmenimizin bize söylediği konu başlıklarına ve elimizde ki malzemeye göre çalışmamızı eğlenceli bir şekilde yaptık. GSA-BARBAPAPALAR MİKROPLARI YOK ETME MAKİNASI Rulodan (...)

lundi 30 janvier 2012

Havuçlu-Cevizli Kek

Ms B Sınıfı velilerimizden Beyza Öztürk’ün annesi Zehra Hanım okulumuza gelerek bizlere havuçlu-cevizli kek nasıl yapılır uygulamalı olarak gösterdi. Tabiki bizlerlerde afiyetle yedik. Kendilerine katılımından dolayı çok teşekkür ediyoruz.