Culture et loisirs en Français

Perşembe 26 Kasım 2015
yazan  karolin

Ekteki dosyada, öğrencilerimizin Fransızca...

Ekteki dosyada, öğrencilerimizin Fransızca öğrenmesini kolaylaştıracak web sitesi tavsiyeleri yer almaktadır.

jeudi 30 avril 2015
yazan  karolin

Fransız Kültür Derneğinde Masal Anlatımı/Conte à la médiathèque à l’institut français

2 Mayıs Cumartesi saat 11:00’de Fransız Kültür Derneğinde gerçekleşecek olan Fransızca masal etkinliği detaylarına ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

jeudi 16 avril 2015
yazan  karolin

18 Nisan Cumartesi saat 11:00’de Fransız Kültür Derneğinde gerçekleşecek olan Fransızca masal etkinliği detaylarına ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

vendredi 6 mars 2015
yazan  karolin

7 Mart Cumartesi saat 11:00’de Fransız Kültür Derneğinde gerçekleşecek olan Fransızca masal etkinliği detaylarına ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.

mardi 9 décembre 2014
yazan  karolin

13 Aralık Cumartesi saat 11:00’de Fransız Kültür Derneğinde gerçekleşecek olan Fransızca masal etkinliği detaylarına ekli dosyadan ulaşabilirsiniz.