Aralık Ayı Etkinliklerimiz

lundi 15 décembre 2014
par  gokce

Marakas’tan İnsanlar

Geçtiğimiz hafta aile katılımımızda yine çok güzel çalışmalar yaptık. Şebnem arkadaşımızın annesi Tijen Hanım sınıfımıza gelerek misafirimiz oldu. Bizi çok eğlendiren çalışmalardan biri marakas yapmaktı. Önce farklı sesler çıkaran malzemelerin neler olabileceği hakkında bilgi aldık : pirinç, kırmızı mercimek, nohut ve (...)

lundi 9 janvier 2012
par  azbiye

RENGARENK Kolyeler ve Maskeler

GS-C Sınıfı olarak Aile katılımlı etkinliklerimizde öğrencimiz Nil ÖZDEMİR’in annesi Merve Hanım sınıfımıza gelerek bizlere yanında getirmiş olduğu rengarenk boncuklarla birer kolye yaptırdı. Kimimiz boynumuza takarken kimimizde annemize hediye etmek üzere evlerimize götürdük.
Ardından öğrencimiz Cansu COŞAR’ın (...)

jeudi 5 janvier 2012
par  gokce

Kakaolu Muffinler