Ekim Ayı Etkinliklerimiz

vendredi 28 octobre 2011

29 Ekim Cumhuriyet Bayramı Törenimiz

NDS Anaokulu olarak Cumhuriyet Bayramımızı okulumuzun çok amaçlı salonunda kutladık. Törenimiz büyük önderimiz Atatürk ve onunla birlikte bu ülke için çalışmış tüm kişilerin, tüm şehitlerimizin anısına saygı duruşuyla başladı. Saygı duruşunun ardından İstiklal Marşımızı okuduk. MS sınıflarının şarkıları ve GS (...)

jeudi 27 octobre 2011

SINIFIMIZI SÜSLEDİK

Pop sınıfı olarak cuma günü kutlayacağımız Cumhuriyet Bayramı için evden getirdiğimiz süslerle ve bayraklarla sınıfımızı süsledik. Süsleme yaparken bayramda söyleyeceğimiz şarkımızı da tekrar ettik ve çok eğlendik.

mercredi 26 octobre 2011
par  gokce

Florya Atatürk Deniz Köşkü

Lülü sınıfı ile birlikte Atatürk Deniz Köşkü’ne bir gezi düzenledik. Atatürk’ün önemli devlet adamlarıyla birlikte oturup toplantı yaptığı masasını, odasını ve hastalandığı zamanlarda sık sık buraya gelip istirahat ettiğini öğrendik. En çok ilgimizi çeken ise Atatürk’ün odasında bulunan banyonun içerisindeki ahşap (...)