Eylül Ayı Etkinlikleri

mardi 4 octobre 2011

Şimdi hepimiz itfaiyeci olduk !

Geçtiğimiz 28 eylül çarşamba günü Barbapapa’lar Elmer’ler ve de Pop’lar, yangından koruma ve itfaiyecilik haftası kapsamında Kağıthane itfaiyesine gezi yaptık. Öncelikle tehlikeli durumlarda nasıl davranmamız gerektiğini anlatan itfaiyeciler, bizlere yangın söndürme cihazının nasıl kullanıldığını gösterdiler ve (...)

lundi 3 octobre 2011

Joyeux Anniversaire Sarp !

Okulmuz da her ayın sonunda, o ay içinde doğan çocukların doğum günü kutlaması yapılıyor.Bizde LÜLÜ sınıfı olarak eylül ayıında doğan öğrencimiz Sarp HERGÜN’ün doğum gününü kutladık. Türkçe ve fransızca söylenen doğum günü şarkıları eşliğinde mumları üfleyip, pastamızı kestik. Mutlu Yıllar Sarp (...)

vendredi 30 septembre 2011

El Kuklası ve Kalemlik Yapımı

MS B sınıfı öğrencileri sanatsal etkinliklere başladılar. Bunlardan biri Tavşan şeklinde parmak kuklası diğeri ise okul ve okulda kullandığımız materyallerin resimlerinin olduğu bir kalemlikti. Öğrencilerimiz etkinliğe keyifle katıldı. Etkinlik sonunda çok güzel ürünler (...)

jeudi 29 septembre 2011
par  archive

Le bonhomme du mois en GSA

Chaque mois, les élèves vont se dessiner. Cela permettra de voir l’évolution du schéma corporel : les bras, les jambes, le ventre, etc...
Ça y est, les bonhommes du mois de septembre sont finis !
Nous avons même fait un cadre autour pour faire plus (...)

jeudi 29 septembre 2011

şekilden şekile girdik

GSA hazırlık sınıfı olan Barbapapalarla birlikte psycomotricité etkinliğimizi bahçede yapmaya karar verdik. Bahçede daire şeklinde oturarak, öğretmenimizin önceden bizim için hazırlamış olduğu renk renk, büyük küçük çeşitli şekilleri karıştırarak dairenin ortasına yerleştirdi. Öğretmenimizin yönergesiyle (...)