Haziran Ayı Etkinliklerimiz

mardi 28 juin 2011

Yıl Sonu Gösterimizden Görüntüler

14 Haziran Salı günü, 2010-2011 Eğitim ve Öğretim Yılı içinde tüm bir yıl devam eden kulüp çalışmalarımızın ürünlerini yıl sonu gösterimizde sergilemiş bulunduk. Yıl sonu gösterimizde bizi kırmayıp gönüllü olarak fotoğraf çeken Fotoğraf Vakfı üyelelerinden Nurcan VOLKAN’a teşekkür (...)

lundi 27 juin 2011

Miniklerin Organik Sebzeleri !

Doğanın çocukların eğitiminde çok önemli olduğu, hatta doğayla içeçe bir eğitimin çocukların gerek sosyo-duygusal, gerekse diğer tüm gelişim alanlarını desteklediği şüphesiz bir gerçek. Bizler de bunun bilinci ile hareket ederek, çocukları biraz daha doğaya yakın kılmak, toprağa temas etmelerini sağlamak ve (...)

vendredi 17 juin 2011
par  gokce

Şirin Kelebekler