Mayıs Ayı Etkinliklerimiz

mardi 31 mai 2011

Kahve Dünyası’ndayız

MSB öğrencileri, minik Calimero’lar bugün büyük bir heyecanla okula geldiler. Çünkü bugünkü gezimiz çikolata atölyesi idi... Kahve Dünyası Kabataş Şubesi’ne gittiğimizde bizi önce koltuklara oturttular, hepimiz menüye bir göz attık. Daha sonra 2 grup halinde atölyeye girip kakao meyvesini, çekirdeğini, büyük (...)

Genel Sağlık Kontrolümüz

Genel sağlık kontrolümüz için okulumuza gelen lise okul doktorumuz, Çocuk Sağlığı ve Hastalıkları Uzmanı Dr. Berşan Aytaç 2010-2011 ikinci dönem için çocuklarımızın genel fiziki muayenesini yaptı. Böylelikle tüm okul genel kontrolden geçmiş (...)

Limonata Yapımı

MS A sınıfı öğrencileri bu ay mutfak atölyesi çalışmasında limon, su ve şeker kullanarak çok lezzetli limonata yaptılar. Kendi yaptıkları limonataları içerken oldukça mutlu oldular.

par  esray

Bir uçurtma olsaydın nereye uçmak isterdin ?

3-4 yaş PS sınıfı öğrencilerimize Bir uçurtma olsaydın nereye uçmak isterdin ? diye sorduk. İşte cevapları :
Nar ERGÖLEN :Çok uzaklara uçup sonra da inerdim.
Nil ÖZDEMIR.Uçakların yanına uçardım.
Can PAKEL:Roketlerin yanına giderdim
Eda GÜLŞEN:Amerikaya uçardım.
Eda DOMANIÇ:Annemle adaya uçardım
Alex (...)

mardi 24 mai 2011
par  arşiv, gokce

Balon olsaydın nereye uçmak isterdin ?

4-5 yaş grubu MSA ve MSB öğrencilerimize Balon olsaydın nereye uçardın ? diye sorduk. Yaratıcı miniklerin cevapları :
MSA
Ece Tuna BAŞARANLAR : Ormana uçmak isterdim.
Erin YILMAZ : Aslanları çok seviyorum ve onlar orada olduğu için Afrika’ya uçmak isterim.
Görkem KULAKSIZ : Gökyüzüne uçup bulutlara (...)