tanya

Articles de cet auteur

lundi 13 avril 2015

Yoga ve Pilates Kulübümüz

Bu hafta yoga ve pilates kulübümüze ısınma hareketleri ile başladık ...
Vücudumuzu önce müzik eşliğinde değişik hayvan hareketleri ile ısıttık ... Bu hareketler gösterımızın de koreografisi kapsamında bulunmaktadır .. Daha sonra sırası ile güneşi selamlama , pilates lastiği ile vücut esneme çalışmalarını yaptık (...)

lundi 13 avril 2015

Sevimli Uzaylılarımız

Biz gezegenler konumuz kapsamında sevimli uzaylılarımızı yaptık .
Önce öğretmenimizin bizim için hazırlamış olduğu farklı şekildeki uzaylı şekillerini kestik daha sonra onları süsleyip kukla haline getirdik.
ÇOK EĞLENDİK UMARIM SIZ DE RESIMLERIMIZE BAKARAK EGLENECEKSINIZ (...)

mercredi 4 février 2015

AİLE KATILIMI ETKİNLİĞİMİZ

Aile katılımlı etkinlikler kapsamında sınıfımıza Ayşe İpek’in annesi Şenay Hanım ve babası Fatih Bey’i sınıfımıza konuk ettik. Ayşe İpek’in babası Fatih Bey bize uzun yol gemi kaptanlığı hakkında bilgiler verdi. Ve hikaye ile bize mesleğini tanıttı. Kendisi kaptan biz de gemidekiler olduk ve uzun bır yolculuga (...)