azbiye

Articles de cet auteur

Cuma 11 Kasım 2016

OKULUMUZDA DİŞ ŞENLİĞİ

Anaokulumuzda her yıl düzenlemiş olduğumuz Dis Senliği’ni 9 Kasım Çarşamba günü MS grubu öğrencilerimizden Alp Bilge KARA’nın diş hekimi olan annesi Özlem Hanım’ın katılımıyla gerçekleştirdik. Özlem Hanım öğrencilerimize dişlerimiz için sağlıklı ve sağlıksız yiyecekler hakkında bilgi verdi, doğru diş fırçalama (...)

Perşembe 10 Kasım 2016

NDS ANAOKULUMUZ İTFAİYE GEZİSİNDE

NDS Anaokulu olarak MS ve GS sınıfı öğrencilerimizle Ekim ayı içerisinde Şişli İtfaiye’ye gezi düzenledik. İtfaiyecilerimize acil bir durumda her an ulaşılabilecek numarayı öğrendik, itfaiyecilerimiz karşılaştıkları bir yangına nasıl müdahale ettiklerini bizimle paylaştılar. İsteyen öğrencilerimizi (...)

Perşembe 10 Kasım 2016

DANS KULÜBÜMÜZ

Anaokulumuzda dans kulübümüz, öğretmenimiz Selin MİLOŞYAN ’ın rehberliğinde Çarşamba günleri tüm hızıyla devam ediyor. Öğrencilerimizin çalışmalarına ait fotoğrafları sizlerle paylaşmaktan mutluluk duyuyoruz. Sonraki kulüp dersimizde görüşmek (...)

vendredi 19 décembre 2014

PERKÜSYON KULÜBÜMÜZ

PS ve MS sınıfı öğrencilerimizin Perküsyon Kulübü çalışmaları tüm hızıyla devam ediyor. Bu haftaki dersimizde kulüp öğretmenimiz Gülseren hanım ile birlikte sene sonu gösterimiz için öğrenmiş olduğumuz hareketleri tekrar ettik. Ardından hepimiz darbukalarımızı alarak öğretmenimizin gösterdiği figürleri çalmaya (...)

mercredi 17 décembre 2014

ANAOKULUMDA SEÇİM VAR

PS ve MS sınıfı öğrencilerimizle bu hafta okulumuza alınmasını ıstediğimiz bahçe oyuncakları için seçim gerçekleştirdik. Çok amaçlı salonumuzda bir seçim sandığı oluşturduk ve öğrencilerimiz sırayla seçilmesini istediği oyuncağın resmini alarak seçim sandığına attılar. Seçim sonucunda 29 sayıyla en çok oyu alan içinde (...)