vuslat

Articles de cet auteur

Salı 15 Mart 2016

Penguen Havuzu

Gems etkinliklerimizden olan ’Penguenler’ konusu ile ilgili yaptığımız çalışmalarımıza büyük bir heyecan ile devam ediyoruz. Yaptığımız etkinliklerle; Penguen nedir?, Penguenler nerede yaşarlar?, Penguenler ne ile beslenirler?, Penguenlerin yaşam döngüsü ve kutuplarda yaşam nasıldır? gibi soruların cevaplarını (...)

Perşembe 3 Mart 2016

Matematikle Dolu Bir Alış Veriş Oyunu

Alış veriş oyunumuz öncesinde, evimizde hazırlayıp sınıfımıza getirdiğimiz paraları inceledik. Gerçek paralar ile karşılaştırdık. Paraların üzerindeki sayılar, yazılar ve resimlerin ne anlama geldiğini konuştuk. Daha sonra oyunumuzda olmasını istediğimiz mağazalara karar verdik. Bu doğrultuda sınıfımızda; kitapçı, (...)

Pazartesi 11 Ocak 2016
yazan  vuslat

Başka Bir Kardan Adam Mümkün!

Kar yağdığında dili ile kar tanesi yakalamayı kim sevmez? Sınıfımızda yaptığımız kar tanesi yakalayan çocuk isimli sanat sanat çalışmamız ile kış etkinliklerimize başladık. Önce, enstrümantal müzik eşliğinde dilimizle kar tanesi yakalama dramatizasyonu yaptık. Bu çalışmanın hemen sonrasında yaptığımız sanat (...)

Salı 5 Ocak 2016
yazan  vuslat

Ellerini Kullanmadan Çemberin İçerisinden Nasıl Geçebilirsin?

’’Ellerinizi kullanmadan bir çemberin içerisinden geçebilir misiniz?’’
Bu sorunun cevabını sınıfımızda yaptığımız psikomotrisite etkinliğimizde öğrendik. Öncelikle cevaplar üreterek başladık. Ürettiğimiz cevapları denedik. Daha sonra dört kişilik gruplara ayrılarak, her birimiz çemberin içinden geçmeye çalıştık. (...)

Salı 5 Ocak 2016

Çocuk Yogası Yapıyoruz