gokce

Articles de cet auteur

Perşembe 16 Mart 2017

Penguen Ailesi

Parmak boyası kullanarak yaptığımız parmak baskılarından olan diğer penguen çalışmamız da çok eğlenceliydi. Beyaz akrilik boya ile buz dağı görüntüsü verdik. Siyah ile gövdesini belirleyip sonra da beyaz renk ile göbek ve baş kısmını ayrıştırdık. Öğrencilerimiz gazlı boya yardımı ile de yüzgeç, gaga ve ayaklarını (...)

Salı 14 Mart 2017

Penguen Suluboya Çalışması

Pop sınıfı çocukları kendi penguenlerini önce çizerek sonra da keserek kendileri yaptı. Konumuzu sonlandırırken artık penguenler hakkında bir çok bilgi edinmiş oldular. Sanat çalışmaları ile de bunları pekiştirdiler.
Kağıdın fonunu suluboya ile renklendirip üzerine kartonlardan kendi şekillendirdikleri (...)

Cuma 20 Ocak 2017

Dünyamız ve Güneş Sistemi

Pop sınıfı ocak ayı teması olan "Dünyamız ve Gezegenler" konusu kapsamında sanat çalışmaları ile bildiklerini daha da pekiştiriyorlar. Öncesinde Dünya’nın şeklinin nasıl olduğu hakkında konuştuk kısa bir slayt izledik. Dünya’nın karalar ve denizlerden oluştuğunu öğrendik. Sonrasında dünya için kestiğiniz mavi (...)

Cuma 20 Ocak 2017

Çoraptan Kardan Adamlar

GS sınıfı öğrencilerinden Yağmur Keskin’in annesi Selcen Hanım geçtiğimiz hafta sınıfımıza gelerek çocuklar ile birlikte çok eğlenceli ve sevimli görünen çoraptan kardan adamlar yaptırdı. Önce çorapları bolca elyaf ile doldurup ortadan bağladık, renkli düğmelerden gövdesini oluşturduk. Havuçtan bir burun, oynayan (...)

Çarşamba 4 Ocak 2017

2017 hatırası

GS sınıfı 2016 yılını geride bıraktı. Yeni bir yıla girerken ileride hatırlayabileceğimiz bir anı bırakmak istedik. Öğretmenimizin hazırladığı yeni yıl çerçevesiyle hepimiz fotoğraf çektirdik.