Okul Kapanış Töreni

jeudi 1er juillet 2010
popularité : 3%

HazırlıkA ve B sınıfı öğrencilerimizi son kez uğurladık. 6 Yaş grubu öğrencilerimizin yuvadan uçma zamanları, tıpkı onları simgeleyen balonları uçurdukları gibi. Son kez ama son kez sımsıkı sarıldık birbirimize sanki hiç ayrılmayacak gibi. Onlarla geçirdiğimiz güzel zamanlar film şeridi gibi buğulu gözlerimizin önünden geçti. Birlikte diktiğimiz Ihlamur ağacının kokusunu duydukça hep onları hatırlayacağız, onlar NDS Anaokulu’nun ilk mezunları...
Bu güzel günde hazırladığımız yarışmalar ve çeşitli sürprizler onları çok mutlu etti. Öğrencilerimiz katılım belgeleri ve fransızca sertifikalarını alırken oldukça heyecanlıydılar. Onların anısına dikilen Ihlamur ağacının dikimini ilgiyle izlediler. Temmuz ve Ağustos doğumlu öğrencilerimizin doğum günlerini kutladık. 4 ve 5 yaş grubu öğrencilerimizi de bir üst sınıfa geçtikleri için kutluyoruz.