FARKLI KÜLTÜRLER

Perşembe 12 Nisan 2012
yazan  aynur
popularité : 13%

Bu hafta konumuz farklı kültürlerdi. Okula getirdiğimiz resimler dergiler ve farklı kültürlere ait materyalleri inceleyerek çalişmalarımıza başladık. Bazı arkadaslarımızın getirdiği kıyafetler, başka ülkelerde kullanılan otobüs maketleri ve çesitli müzik aletleri cok ilgimizi cekti; keyifle inceledik. Ardindan öğretmenimiz bize farklı kültürün ne demek olduğunu; aramızda hangi farkların olduğunu anlattı ve bize farklı ülkelerde yaşayan çocukların dilinden kitap okuyarak bizi bilgilendirdi. Daha sonra da projeksiyon odasına giderek farkli kültürlere ait yaşam tarzlarının anlatıldığı ,resimlerin oldugu bir sunum izledik. En son sıfımıza gelerek farklı kültürlerle ilgili öğrendiklerimizi anlatan resimler yaptık. Öğrendiklerimiz bizi çok şaşirtti ve etkinlikler sırasında keyifli vakit geçirdik.

güvenli internet